Mobiiliversio

HERTZ VUOKRAUSEHDOT SUOMESSA

Automalli

Autoa varattaessa vahvistetaan vain autoluokka. Eräitä hinnastossa mainittuja automalleja ei ole saatavissa kaikissa toimipisteissä.

Hinnat

Polttoaine ei sisälly hintoihin. Auto luovutetaan polttoainesäiliö täytettynä. Mikäli auto palautetaan polttoainesäiliö vajaana, huolehdimme auton tankkauksesta. Voimassaoleva puuttuvan polttoaineen veloitushinta on merkitty vuokrasopimukseen. Lyhin vuokraveloitus on 24 h. Yli 29 minuutin ylityksestä veloitetaan ylimääräinen vuorokausimaksu. 1.11.-31.3. välisellä ajalla alkaviin vuokrauksiin lisätään talvimaksu 3,66 eur/vrk. Talvimaksua peritään enintään 14 vuorokaudelta (51,24 eur / vuokraus).

Vuokraaja

Auton vuokraajalla tulee olla vähintään vuoden ajokokemus ja voimassa oleva ajokortti. Vuokraajan vähimmäisikä on 20 vuotta autoluokissa A -C. Alle 25 vuotiaalta kuljettajalta peritään nuoren kuljettajan lisämaksu 25 € / vuokraus. Autoluokissa D-S ja W kuljettajalta edellytetään 25 vuoden vähimmäisikää.

Lisäkuljettajamaksu 25 € / lisäkuljettaja / vuokraus.

Vakuutusturva ja vuokraajan omavastuu (CDW/TP)

Kolari- ja varkaustapauksissa on vuokraaja vastuussa autolle aiheutuneista vahingoista omavastuun ylärajaan saakka, joka ilmenee alla olevasta taulukosta. Vuokraajan omavastuu voidaan lisämaksusta *) pienentää 800 euroon seuraavasti:
 

Luokka
Omavastuu
Kolariturva CDW
Varkausturva TP
A-B
2000 €
15.86 € /vrk
4.88 € /vrk
C-E,P,J 3000 € 19.52 € /vrk 4.88 € /vrk
F-N, R, S, U, ja W 4000 € 25.62 € /vrk 4.88 € /vrk

 

*) Vuokraamo voi harkintansa mukaan olla myöntämättä omavastuun pienennystä.
Kolariturva, CDW (Collision Damage Waiver) pienentää vuokraajan omavastuuosuuden kolaritapauksessa.
Varkausturva, TP (Theft Protection) pienentää vuokraajan omavastuuosuuden, mikäli auto tai siihen asennettu lisävaruste varastetaan vuokrauksen aikana. Varkausturva kattaa myös ilkivallasta, murtautumisesta tai palosta autolle aiheutuneet vahingot.
Super Cover poistaa kokonaan omavastuuosuutesi mahdollisissa kolari- ja varkaustapauksissa. Kun olet valinnut kolari- ja varkausturvan voit ostaa Super Coverin hintaan 12.20 € / vrk. Super Cover ei ole ostettavissa autoluokkiin P ja R.
Yksitystapaturmavakuutus, PAI takaa kaikille autossa matkustaville huomattavan ylimääräisen korvauksen henkilövahinkojen kohdatessa. Saatavissa kaikkiin autoluokkiin lisähintaan 5 € /vrk.

Lentokenttämaksu Helsinki-Vantaan lentokentällä 39.65 € / vuokraus. Muilla kotimaan lentokentillä lentokenttämaksu 25 € / vuokraus.

Vuokran maksu

Edellytämme maksuvälineenä tai käteismaksuvakuutena käytettäväksi Hertz-luottokorttia, voucheria tai kansainvälisiä luottokortteja. Käteismaksu on mahdollinen vuokrauksen päättyessä, kun luottokorttia on käytetty vakuutena. Vuokraamo voi edellyttää, että vuokralleottajalla tulee olla kaksi luottokorttia, jotka yhdessä toimivat vuokranmaksun vakuutena.

Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan pysäköintivirheistä, sakoista ja niistä aiheutuneista perimiskustannuksista, joiden suuruus on 30.50 €.

Vuokraaja on vastuussa korvaamaan auton epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset. (Tupakointi autossa ja kotieläinten kuljetus vaatii vuokraamon luvan.)

Auton toimituksesta ja noudosta voidaan periä erillinen maksu paikkakunnasta ja matkan pituudesta riippuen.

Auton toimitus- ja palautusehdot

Yksisuuntaisissa vuokrauksissa peritään erillinen jättömaksu. Auton palauttamisesta toiselle paikkakunnalle tulee sopia ennen vuokrauksen alkua. Toimitamme autot myös hotelleihin, satamiiin, rautatieasemille sekä yritysosoitteisiin. Toimitus- ja noutomaksut määräytyvät ajankohdan ja etäisyyden mukaan.

Auton vieminen ulkomaille

Vaatii aina vuokraamon kirjallisen luvan. Vuokra-auton vakuutusturva ja vuokrasopimuksessa sovitut omavastuuehdot ovat voimassa vain Suomessa. Pyydämme ystävällisesti varautumaan siihen, että viranomaisten vuokra-autoihin kohdistamat erityistarkastukset rajanylityspaikoilla saattavat olla aikaa vieviä. Rajaviranomaiset ovat oikeutettuja takavarikoimaan vuokra-auton, mikäli kuljettajalla ei ole esittää riittäviä dokumentteja. 

 

På Svenska      Etusivulle      Yhteystiedot